Nokian Rantabulevardi

Nokian läpi virtaa yksi hienoimmista vesiväylistä koko Suomessa ja sen rinnalla peräti kulkee jo valmiiksi väylä, joka voisi olla kuntalaisten aktiivisessa käytössä. Väylä kuitenkin metsittyy lähes käyttämättömänä ja kauniit joenvarsimaisemat jäävät jopa lähiasukkailta täysin piiloon.

Väylän hyötykäyttöön ottamista vaikeuttaa se, ettei alueen maat ole kaupungin omistuksessa. Se ei kuitenkaan ole varsinainen este millekään, vaan hyvällä neuvottelulla on mahdollista päästä lopputulokseen, joka on kaikkia osapuolia tyydyttävä ja hyödyttävä.

Nokian rantabulevardi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s